TURER

Skoletur?kano
Tur med foreningen?
Tur med barnelaget?
Pensjonist-middag?
Lunsjpause i turopplegget?

Vi tar i mot ulike typer grupper for både dagsturer og opphold med overnatting. Grupper under 50 personer har mulighet for å disponere kjøkken selv. For alle grupper tilbyr vi servering av brødmåltid, ulike typer lunsj, smørbrød, koldtbord, middag, eller hva som måtte ønskes. Vårt kjøkkenpersonell er kjent for sin gode, hjemmelagede mat, og vi unner deg smaksopplevelsen!

Ognatun har et rikt mangfold av aktivitetsmuligheter for grupper som ønsker det. Kano, volleyball2bading, fotball, sandvolleyball, basketball, crossløype og diverse inneaktiviteter legger forholdene til rette for å fylle opp tiden! I tillegg er det store muligheter for tur i skog og mark, strand og fjell innen kort avstand.

Vi har ein del utstyr som vi leiger ut:

Kanoer:           50 kr pr. 3 timer
Klatreutstyr:   400 kr
Militærspillet: 200 kr (inkl. 12 baller)
Luftgevær:      150 kr (inkl. 500 skudd, 1 kulefanger og 10 skiver) For 500 ekstra kuler og 10 skiver: 50 kr)
Tenniskøller:  50 kr ( inkl. 2 baller)
Frisbee golf:   200 kr
Diabolo:          50 kr stk.

Dette leies ut gratis: enhjulsykkel,  aktivitet sett med tennis, smash ball, fotball og volleyballnett, hoppetau, sandkasseleker, leker til små barn,  stylter, rokkeringer, slakk line, bordtennis, innebandy, fotballspill, fotball, volleyball, kanonball, basketball, kubbespillet, tre domino, kort og brettspill.

Ta kontakt for mer informasjon, vi vil gjerne hjelpe med å imøtekomme dine ønsker og behov for å få en vellykket tur!

 

 

baneSkulebollerHauststemning ved Helgåvatnet 2